APSUVA-ABAZA YEMEKLERİ

26 Temmuz 2018 Perşembe

Eylekoka

bir baş soğan, biber, domates, doğranır az yağ ile kavrulur
kavrulduktan sonra biraz su çok az da pirinç konur
pişirilir
afiyet olsun
Zısıbha Fatma
Gönderen PTTS zaman: 09:54
Bunu E-postayla GönderBlogThis!X'te paylaşFacebook'ta PaylaşPinterest'te Paylaş

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa
Kaydol: Kayıt Yorumları (Atom)

Hakkımda

PTTS
Profilimin tamamını görüntüle

Blog Arşivi

  • ►  2021 (3)
    • ►  Aralık (3)
  • ▼  2018 (42)
    • ▼  Temmuz (42)
      • YOĞURT ÇORBASI
      • UN ÇORBASI
      • PİRİNÇ ÇORBASI
      • LAHSE / Mercimek Çorbası
      • NERTUHCİSE/ Darı Çorbası
      • MAYALI SAC EKMEĞİ
      • ÇÜVEN EKMEĞİ
      • LEPSİ
      • AJUHTA / Haşlama et
      • MISIR PASTASI
      • MALAY
      • ŞALGAM SALATASI
      • ABAZA SARIMSAK ve DOMATES SALATASI
      • ASAPA
      • TAZE FASULYE (1)
      • KIYMALI KARA LAHANA
      • ANKUNDUR / Kaz Ayağı
      • KAPÇI / Kabak Yemeği
      • ABHAZ TARZI CEVİZ YAĞI
      • PEYNİR YEMEĞİ
      • ÇEMUKE / ÇEMUKA
      • AŞIC
      • YUMURTA TATLISI
      • ÜZÜM PEKMEZİ
      • SEOK
      • KAPARA
      • İRMİK TATLISI
      • AYÜ / Üzüm Şarabı
      • BAKSIME / Boza
      • GÜNLÜK TURŞU
      • ASISA ÇAPA / Turp Sızbalı
      • abaza peyniri
      • AHUL EYSARÇAÇA kara lahana yemeği
      • Abaza Usulü Kızılcıkla Barbunya Püresi
      • Abhazya’nın geleneksel kültürü
      • Isırgan Sızbalı ( AXUATSA SIZBALI )
      • sızbal
      • KABAKLI ABAZA EKMEĞİ
      • Eylekoka
      • A-CZ-IRT (YOĞURTLU AŞ)
      • ACUKA ABAZA TUZU
      • ABAZA SOĞAN YEMEĞİ
  • ►  2016 (53)
    • ►  Ekim (53)
Basit teması. Blogger tarafından desteklenmektedir.